joi, 23 decembrie 2010

Vine Craciunul, te-ai pregatit?

Daca da, spune-ne si noua cum. Ceva mai special, fara cadouri si mancaruri specifice. Ceva iesit din comun care sa uimeasca pe toata lumea. Se spune ca este o sarbatoare pe care trebuie sa o petreci in familie, adevarat?  De ce?
Eu unul as petrece Craciunul  undeva unde sa-mi fie dor de frig, sa vad zapada doar la televizor, undeva unde sa fie mult soare, nisip, caldura si  multe craciunite. Parca m-am saturat in fiecare an de aceleasi obiceiuri: impodobesti bradul, tai porcul, faci sarmale, carnati, pui luminite in geam, si  il asculti pe Hrusca, (era si o gluma pe tema asta: “ce se intampla daca raceste Hrusca si nu mai poate canta? … Se amana Craciunul!” ) … sigur ca da…
Pentru cei care abia si-au format o familie si au un copilas, e ceva normal sa pastreze traditia, si eu imi aduc aminte cand eram micut si credeam in Mos Craciun. O data ce ai trecut de varsta asta parca devine plictisitor, pe mine ma omoara rutina, vreau ceva mai traznit, ceva mai exclusivist. Nu spun sa renunti total la traditie, ca altfel nu s-ar mai numi Craciun… dar  il poti face in felul tau, unic, pastrezi continutul si schimbi ambalajul. Uite aici un colind cat se poate de original. 
Chiar, pentru tine ce inseamna Craciunul? Este doar un motiv de a manca si a bea ca porcu’? Multi habar nu au de semnificatia religioasa dar sarbatoresc pana ajung in sant… Fa-mi o bucurie si spune-mi ca nu te numeri printre ei. 

Astept pareri  J

P.S. 
Asa de final…  Achmed Jingle Bombs


4 comentarii:

  1. vrei sa auzi ce fac eu exclusivist de sarbatori ? :)) iti zic: NIMIC ! pentru ca am acelasi feeling ca tine :D o sa vad zilele astea ca oricare altele din an....:-?? nu stiu ce se intampla dar pur si simplu nu simt niciun :-@ SPIRIT de sarbatoare...o fi pentru ca de vreo 20 si ceva d ani :))) m-am saturat sa vad aceleasi banalitati.... ori daca nu-i asta ... alt raspuns n-am. :))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. daca dupa 20... si ceva de ani ne-am plictisit de aceleasi banalitati, sunt curios cum o sa fie cand o sa avem 70-80 :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca-ti lipseste o partenera...cu siguranta,te-ai fi bucurat din plin de aceste zile de sarbatoare daca nu te simteai singur! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. O "ea" nu ar fi schimbat cu nimic viziunea mea vizavi de Craciun. Era vorba de rutina produsa de sarbatoarea asta, nu de partenera :)

    RăspundețiȘtergere