joi, 12 aprilie 2012

Stiai ca ai exact atatea ore intr-o zi ca Bill Gates?





Indiferent daca avem multe lucruri de facut sau doar niste nimicuri, ne plangem ca nu avem timp. Multi dintre voi cei care ati ajuns aici, ati auzit macar o data de regula 80/20. Ea spune asa: 80% din rezultatele tale provin din 20% din timpul consumat, restul de 20% (lucruri neimportante) ne mananca 80% din viata. Ce ar trebui sa inteleg eu de aici? Ca daca ma detasez de lucrurile fara importanta castig 80% din timp, corect?
Din pacate timpul nu se poate economisi dar se poate CONSUMA intr-un mod EFICIENT.

Ce legatura are asta cu titlul? Pai, hai sa vedem!

Daca ai ajuns pe pagina asta, fie ai primit o invitatie de la un prieten, ai aruncat rapid o privire si ti-a captat interesul, fie ai ajuns aici singur cautand informatii despre cum sa iti organizezi timpul. Indiferent de situatie toti vrem un singur lucru: banii! Nu ma poti contrazice, si tu ii vrei! Gandul care te-a motivat sa-ti organizezi timpul este acela ca vei obtine mai multi bani. Corect! Exact asta este si motivul pentru care am ales exemplul din titlu. Un om cu fix atatea ore intr-o zi ca si tine produce cam 250 de dolari pe secunda. De cand ai inceput sa citesti articolul pana in momentul de fata, acel om a depasit cu mult salariul tau pe un an. Doare sa auzi asta, nu?

Sa nu te astepti sa-ti spun ca intr-o zi si tu vei reusi performanta asta, te-as minti. Pot face un singur lucru pentru tine, si anume sa iti pun la dispozitie informatiile pe care le-am obtinut cautand acelasi lucru ca si tine. Stai cu ochii pe pagina noastra si vei afla lucruri care iti vor fi de folos.

In urmatoarea postare iti voi spune un secret care te va ajuta sa faci primul pas pe drumul catre succes.

Daca ti-a placut, te asteptam cu un like pe Facebook!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu