miercuri, 19 martie 2014

SCHIMBARE RULMENTI CUVA MASINA SPALAT.


In timp, din masina de spalat se aud sunete nefiresti si apar vibratii care cresc in intensitate din ce in ce mai mult. Acest zgomot infernal, in general, se datoreaza defectarii rulmentilor. Majoritatea oamenilor ignora aceste zgomote pana cand devin insuportabile. Acest lucru poate cauza nu numai spargerea completa a rulmentilor dar si deteriorarea axului cruce de la tambur. In final ajungem la trilogia: RULMENTI, SIMERING SI AX TAMBUR!

De ce se strica rulmentii de la masina de spalat?

Principala cauza este utilizarea masinii de spalat intr-un mod necorespunzator.
De cate ori ati umplut cuva masinii de spalat pana la refuz doar pentru ca ar mai fi ramas doar cateva haine pe afara?
Ei bine, asta este unul din principalele motive! Datorita supraincarcarii, cuva masinii de spalat nu se poate echilibra la intrarea in centrifuga si se invarte descentrat. O alta cauza poate fi instalarea gresita a masinii de spalat. Daca nu este fixata pe un postament drept, incepe sa vibreze foarte puternic si in timp deterioreaza rulmentii. De asemenea daca incarcarea este foarte mica cuva nu se poate echilibra.
Pentru o folosire cat mai indelungata a masinii de spalat si evitarea uzurii rulmentilor, este recomandat sa incarcati cuva conform manualului de utilizare. Daca nu mai aveti acest manual, incarcati cuva cu 75% din capacitatea ei maxima. Acest lucru poate prelungi viata rulmentilor masinii de spalat.


service masini de spalat, telefon: 0721.437.550

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu